finn.no
 Anne Marit Bjørgen
 Østbyfaret 9d
 0690 Oslo
 Norway

 99237799
 fidelutt@online.no
 Home


Møbeltapetsering                 
Møbeltapetsering har vært en stor hobby i mange år. Jeg har min opplæring/utdanning innen faget fra en rekke kurs arrangert av Norges Husflidslag. Jeg har fixet opp utallige møbler til meg selv, venner og familie.

I det siste har jeg også gjort litt møbeltapetsering og putesøm som oppdrag for kunder. Jeg har i årenes løp også reddet noen gamle møbler som ellers ville havnet som fyringsflis. Noen møbler blir derfor pusset opp og lagt ut for salg en gang i mellom.

Bildene viser noen av de møblene jeg har jobbet med. Hvis det står pris på bildet, er det et møbel som er for salg. Møbler som er for salg vil som regel også bli lagt ut på finn.no.

Hvis du ønsker å snakke om et møbel du har, eller å kjøpe et som jeg har for salg, så send en e-post. Jeg kan ta oppdrag på følgende strekninger som er mellom mitt vinterhus, sommerhus og hytte: Oslo - Tolga - Surnadal, dette kan inneb?re sentralt Østlandsområde, Østerdalen eller Gudbrandsdalen og strekningen Tynset - Berkåk - Surnadal.

Sånn ca. en gang i året er jeg på Lofthus i Hardanger og gjør litt møbeltapetsering der for nye og gamle kunder. Jeg har en egen 'jungeltelegraf' der borte som er i aktiv tjeneste.